Galatasaray'dan yılın transferi geldi! Okan Buruk herkesi ters köşeye yatırdı. Hırvat yıldız imzayı attı geliyor

Galatasaray'dan yılın transferi geldi! Okan Buruk herkesi ters köşeye yatırdı. Hırvat yıldız imzayı attı geliyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Hücum hattı için girişimlerine devam Aslanlar turnayı gözünden vurdu. Galatasaray'dan yılın transferi geldi! Okan Buruk herkesi ters köşeye yatırdı. Hırvat yıldız imzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdan birçok yıldızın gitmesi beklenirken gözler transferlere çevrildi. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan yılın transferi geldi! Okan Buruk herkesi ters köşeye yatırdı. Hırvat yıldız imzayı attı geliyor.

GALATASARAY'DAN YILIN TRANSFERİ GELDİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattını genişletmek isteyen sarı-kırmızılılarda beklenmedik bir transfer gelişmesi yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Hırvat yıldız Perisic için girişimlere başladı. Genç ve gelecek vaat eden yıldızların yanısıra tecrübeli isimlerle de ilgilenen sarı kırmızılı yönetim, Ivan Perisic ile temasa geçti.

yeni-proje-2024-07-14t103701-337.jpg

OKAN BURUK HERKESİ TER KÖŞEYE YATIRDI! HIRVAT YILDIZ İMZAYI ATTI GELİYOR

35 yaşındaki kanat oyuncusu için temasların başladığı gelen bilgiler arasında... Yaz transfer döneminde genç ve gelecek vaat eden isimlere ilgi gösteren Galatasaray, bu defa tecrübeli bir futbolcuya kanca taktı, takibe başladı. Kulüp içerisinden edinilen bilgilere göre; sarı kırmızılılar, Ivan Perisic'le ciddi şekide ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Tottenham tarafından Hajduk Split'e kiralanan Perisic, 4 Temmuz'da da bedelsiz olarak Hırvat ekibine transfer oldu.

yeni-proje-2024-07-14t103728-716.jpg

Hırvatistan Milli Takımı formasını bugüne kadar 138 kez giyen Ivan Perisic, tarihi başarılara imza attı. Ülkesinin milli takımıyla 2018 Dünya Kupası'nda 2'ncilik elde eden Perisic, 2022 Dünya Kupası'nda da 3'ncülük yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN