Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye yüzyılın transfer çalımı! Fenerbahçeli taraftarlar isyanda

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye yüzyılın transfer çalımı! Fenerbahçeli taraftarlar isyanda

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, öyle bir transfere imza attı ki sarı-kırmızılı ekibin bu transferi sonrasında Fenerbahçe taraftarı başkan Ali Koç ve yönetimini topa tuttu.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys karşısında iki maçta da mağlubiyete uğrayarak Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray, tarihi bir transfer bombasına imza attı. Aslan'ın tarihi transferi sarı-kırmızılı camiada büyük bir heyecan yaratırken Fenerbahçe taraftarı ise bu transfer sonrasında sarı-lacivertli yönetimi topa tuttu.

Yeni sezonda Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, tarihi bir transfer hamlesine imza attı.

Aslan, İtalyan devi Napoli formasını terleten Nijeryalı süper yıldız Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Güncel piyasa değeri 100 milyon euro olan golcü oyuncunun transferi sarı-kırmızılı camiada büyük bir heyecan yaratırken Fenerbahçeli taraftarlar ise bu transferin ardından Ali Koç yönetimini topa tuttu.

Victor Osimhen - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Söz konusu durum hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan gazeteci Hakan Can, "Galatasaray Young Boys hezimetini, kötü futbolu, karaborsa skandalını çok değerli bir futbolcuyu kiralayarak kapattı! Karamsarlık yerini bayram sevincine bıraktı. Acayip... Fenerbahçe taraftarı da Mourinho, El Nesry ve diğer transferlere rağmen Ali Koç'a tepki gösteriyor. Acayip" diye konuştu.

Sosyal medyadaki Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray'ın Osimhen transferi sonrasında sarı-lacivertli yönetime seslenerek 'yıldız' takviye çağrısında bulundu.

İşte o paylaşımlardan bazıları...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN