Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İtalya'ya transfer oluyor...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İtalya'ya transfer oluyor...

Okan Buruk'un kadroda düşünmediği oyuncuları elden çıkarmayı hedefleyen Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız ismi İtalyan ekibine imza atıyor.

Yeni sezonda Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşarak 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı. Sarı-kırmızılı ekibin golcü ismi İtalyan ekibine transfer olmak için geri sayıma geçti.

Yeni sezon planlamasını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren sarı-kırmızılı ekipte hareketli saatler yaşanıyor.

İtalyan golcüsü Nicolò Zaniolo ile yollarını ayırarak golcü oyuncuyu Atalanta'ya kiralayan Galatasaray, bir yıldızıyla daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Takvim'in haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, genç yeteneği Yunus Akgün ile yollarını ayırma kararı aldı.

Geçen sezonu İngiliz ekibi Leicester City'de kiralık geçiren ve Galatasaray'a dönen Yunus Akgün'e İtalya Serie A ekibi Hellas Verona talip oldu.

İtalyan ekibinin sarı-kırmızılı ekip ile görüşmelere başladığı öne sürüldü. Yunus Akgün'ün kiralık olarak İtalyan temsilcisine transfer olması bekleniyor. Euro 2024'te 70 dakika süre alan 24 yaşındaki futbolcunun A Milli Takım patronu Montella ile de görüştüğü ve İtalya hakkında olumlu tavsiyeler aldığı kaydedildi.

Transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak neticelenmesi bekleniyor.

Yunus Akgün, Hellas Verona'nın Transfer Radarında!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN