Galatasaray'da sol bek tamam: İki süper yıldız daha geliyor! Galatasaray şampiyonluğu şansa bırakmak istemiyor

Galatasaray'da sol bek tamam: İki süper yıldız daha geliyor! Galatasaray şampiyonluğu şansa bırakmak istemiyor

Transfer için gaza basan Galatasaray, o isimle anlaşarak sol bekini tamamladı. Avrupa Ligi'nde iddialı bir kadro kurma yolunda en az iki süper yıldızın daha transferi için çalışmalara hız verdi! Galatasaray şampiyonluğu şansa bırakmak istemiyor...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Galatasaray, Monaco’dan İsmail Jakobs’la anlaşarak sol bek transferini tamamladı. Sarı-kırmızılılar, kadrosuna en az iki süper yıldız daha katmaya hazırlanıyor!

TRANSFERDE HIZ KESMEDEN DEVAM!

Galatasaray, transfer döneminde yaptığı hamlelerle taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Son olarak Monaco’nun 25 yaşındaki sol beki İsmail Jakobs’u kiralık olarak kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ismail Jakobs Galatasaray'da! Anlaşma sağlandı, resmi açıklama yolda - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor

İSMAİL JAKOBS İMZAYI ATIYOR

Jakobs transferinde son aşamaya gelen Galatasaray, oyuncunun menajeri ve avukatını İstanbul’a getirdi. Ardından dün akşam saatlerinde Senegalli yıldız, özel uçakla İstanbul’a indi. Kiralık olarak kadroya katılacak olan Jakobs, satın alma opsiyonuyla Galatasaray forması giyecek. Bugün basın karşısında imza atacak olan genç futbolcu, yeni takımında önemli bir rol üstlenecek.

TRANSFER HAREKATI SÜRÜYOR: EN AZ İKİ YILDIZ DAHA

Ancak Galatasaray’ın transfer planları Jakobs’la sınırlı değil. Yönetim, en az iki süper yıldızı daha kadroya katmak için yoğun mesai harcıyor. Savunma hattını güçlendirmek amacıyla Hermoso transferi gerçekleşmeyince, bu bölgeye aynı kalitede bir oyuncu aranıyor. Ayrıca Hakim Ziyech’in geleceğine bağlı olarak, kanat bölgesine de A kalite bir futbolcu takviyesi gündemde.

AVRUPA LİGİ HEDEFİ İÇİN GÜÇLÜ KADRO

Stoper ve sol bek takviyeleriyle Avrupa Ligi’nde iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, bu süreçte hata yapmak istemiyor. Diğer pozisyonlara yapılacak transferler ise daha sonraki aşamada değerlendirilecek.

Galatasaray, transfer döneminde yaptığı hızlı ve etkili hamlelerle rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. İsmail Jakobs’un ardından, sarı-kırmızılılar Avrupa Ligi’nde ses getirecek bir kadro için düğmeye bastı. Taraftarlar, bu sezonu şampiyonluk ve Avrupa’da başarılarla taçlandıracak bir kadronun şekillenmesini heyecanla bekliyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN