Galatasaray yeni sezon forma fiyatları dudak uçuklattı! Taraftarın bu fiyatlarla alması hayal olacak

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları dudak uçuklattı! Taraftarın bu fiyatlarla alması hayal olacak

Galatasaray taraftarlarını üzecek haber! Yeni sezon forma fiyatları dudak uçuklatan cinsten! Taraftar, bu fiyatlara alması hayal olacak! İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın bu sezon şampiyon olarak tamamlamasıyla birlikte taraftarlar arasında büyük bir sevinç yaşanıyor. Ancak, GS Store'un yeni sezon formalarının fiyatlarıyla ilgili gelen haberler, bu sevinci kursağında bırakacak türden.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yakın bir zaman önce yaptığı açıklamada, kulübün sponsorluk anlamında başarılı bir dönem geçirdiğini belirterek, "Bu sene 800 bin tane forma sattık. Önümüzdeki sene hedefimiz 1 milyon forma satmak.." demişti.

FORMA FİYATLARI O RAKAMDAN BAŞLIYOR

GS Store mağazaları geçici olarak kapatıldı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor

Ancak, yeni sezon için Puma tarafından üretilen ve GS Store'da satılacak olan taraftar formalarının fiyatlarıyla ilgili bilgiler üzücü. Taraftar formalarının fiyatı 3 bin TL olarak belirlenirken, profesyonel formaların fiyatı ise 6 bin TL olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN