Galatasaray, PAOK maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, PAOK maçı hazırlıklarını tamamladı

Yarın akşam Avrupa Ligi'nde evinde Yunan ekibi PAOK ile mücadele edecek sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmada cezalı olan Muslera antrenman öncesinde bireysel çalışma gerçekleştirdi.

FURKAN UZUN

Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'yi mağlup ederek sarı-lacivertli ekip ile arasındaki puan farkını 5'e yükselten Galatasaray, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Yunanistan ekibi PAOK ile mücadele edecek. Aslan, bu akşam basına açık yaptığı antrenmanla PAOK maçı hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Isınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan futbolcular top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde sarı-kırmızılı ekip PAOK maçı taktiği üzerinde çalışma yaptı.

Antrenmanı Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş, Abdullah Kavukçu ve Fatih Demircan da takip etti.

Yarın akşam oynanacak olan karşılaşmada cezalı olan Muslera antrenman öncesinde bireysel çalışma gerçekleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN