Galatasaray golcü ismiyle yollarını ayırıyor: 9 milyon euroluk anlaşma

Galatasaray golcü ismiyle yollarını ayırıyor: 9 milyon euroluk anlaşma

Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında Hatayspor'u mağlup eden Galatasaray, golcü ismiyle yollarını ayırdı. Aslan, söz konusu transfer karılığında kasasına 9 milyon euro koyacak.

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun açılış maçında evinde Hatayspor'u ağırlayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Akdeniz ekibi karşısında 0-1 yenik duruma düşmesine rağmen sahadan 2-1 galibiyet ile ayrılarak sezona galibiyet ile başladı. Yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında alınan 5-0'lı mağlubiyet ile sezonun ilk resmi maçında taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, Süper Lig'e galibiyetle başladı.

Transfer sezonunun durgun takımlarından biri olan sarı-kırmızılı ekip, kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için harekete geçti. Gazeteci Kaya Temel'in haberine göre; Aslan, geçen sezon büyük umutlar ile kadroya katılan ancak beklenen katkıyı bir türlü veremeyen golcü oyuncu Wilfred Zaha ile yollarını ayırdı.

Golcü oyuncunun yeni sezonda İngiliz ekibi Leicester City formasını terleteceği belirtildi. Temel, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Galatasaray ile Leicester City arasındaki anlaşma ıslak imzaya kaldı. Zaha 9 milyon Euro kiralama bedeliyle İngiltere’nin yolunu tutacak. Oyuncu bugün takım arkadaşlarıyla vedalaşacak." ifadelerini kullandı.

Güncel piyasa değeri 11 milyon euro olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, sarı-kırmızılı forma altında 43 karşılaşmada görev alırken 10 gol 5 asiste imza attı.

Wilfried Zaha - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN