Galatasaray bombayı patlattı! Aslan gol makinesiyle anlaşmaya vardı: Taraftarlar bayram edecek...

Galatasaray bombayı patlattı! Aslan gol makinesiyle anlaşmaya vardı: Taraftarlar bayram edecek...

Süper Lig'de 24. zaferine ulaşmak için adeta geri sayıma geçen Galatasaray, ilk bombayı patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, hücum hattına ilk takviyeyi yaptı.

Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'u 6-1 geçerek ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkartan Galatasaray, ilk transfer bombasını patlattı. Aslan, transfer sezonunun başlamasına sayılı günler kala ilk imzayı attırdı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğuna ulaşmak için adeta geri sayıma geçen Galatasaray, ilk bombayı patlattı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığına göre; Aslan, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Faslı golcü Hakim Ziyech ve İngiliz ekibi Chelsea ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'a Hakim Ziyech'ten müjde! İşte sözleşmesindeki o madde... | Goal.com Türkçe

Sarı-kırmızılı ekibin Faslı oyuncunun satın alma maddesini kullandığı ve yıldız golcünün önümüzdeki sezonda da sarı-kırmızılı formayı terleteceği belirtildi. Güncel piyasa değeri 9,5 milyon euro olan 31 yaşındaki Faslı golcü bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 21 karşılaşmada görev alırken 8 gol 4 asiste imza attı.

Tecrübeli golcü özellikle son haftalarda attığı gollerle sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk yürüyüşümde başrol oynadı. Aslan'ın Ziyech transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN