Futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak! Fatih Terim 'Dönüyorum' dedi müjdeyi verdi. Yer yerinden oynayacak

Futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak! Fatih Terim 'Dönüyorum' dedi müjdeyi verdi. Yer yerinden oynayacak

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörleri arasında yer alan Fatih Terim'in geleceği merak konusu oldu. Özellikle adı son dönemde Galatasaray ile anılan Terim'in geleceği ile ilgili aldığı karar gündeme bomba gibi düştü. Futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak! Fatih Terim 'Dönüyorum' dedi müjdeyi verdi. Yer yerinden oynayacak. İşte Fatih Terim'in çalıştıracağı yeni takımı...

Son dönemde adı sık sık Galatasaray ile anılan Fatih Terim, yine çok konuşulacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Daha önce Yunanistan ekibi Panahtinaikos'un başına geçen ancak burada macerası kısa süren Fatih Terim, yeşil sahalara geri dönüyor. Futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak! Fatih Terim 'Dönüyorum' dedi müjdeyi verdi. Yer yerinden oynayacak.

FUTBOLSEVERLER BU HABERLE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇACAK

Galatasaray'dan ayrıldıktan 1 sene sonra sürpriz bir karar alarak Yunan ekibi Panahtinaikos'un başına geçen Fatih Terim, burada aradığını bulamamıştı. Komşunun dev ekibinde kariyeri kısa süren 71 yaşındaki dünyaca ünlü teknik direktör arayı açmadan yeni takımı ile anlaşmaya vardı. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Taawon, Fatih Terim'i takımın başına geçiriyor. Bureyde ekibinin, Fatih Terim ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı ve eylül ayının ilk haftasında Terim'i takımın başına geçireceği kaydedildi.

yeni-proje-2024-08-29t114643-396.jpg

FATİH TERİM 'DÖNÜYORUM' DEDİ MÜJDEYİ VERDİ! YER YERİNDEN OYNAYACAK

Suudi kaynağında çıkan haberin detaylarında Fatih Terim'in Al Taawon ile anlaşmaya vardıktan sonra ailesini aradığı ve teknik direktörlüğe geri döneceğini söyledi iddia edildi. Terim'in ailesinin de bu haberden dolayı çok mutlu olduğu ve Arabistan'a yerleşmeselerde sık sık Fatih Terim'i ziyaret için ülkeye gidecekleri için ev bakmaya başladıkları da detaylarda yer aldı.

yeni-proje-2024-08-29t114706-219.jpg

Deneyimli çalıştırıcının adı yaklaşık 1 haftadır efsanesi olduğu ve başında tam 8 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı Galatasaray ile anılmaya başlamıştı. Hatta bazı yorumcular, sarı-kırmızılıların Young Boys'a elenmesi takdirde Okan Buruk ile yolların ayrılıp Fatih Terim'in takımın başına geçeceğini iddia etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN