Feyyaz Uçar Fenerbahçe'ye imza atan Cenk Tosun'u hedef aldı! 'Teklif yaptık ama...'

Feyyaz Uçar Fenerbahçe'ye imza atan Cenk Tosun'u hedef aldı! 'Teklif yaptık ama...'

Beşiktaş'ta Futbol Şubesi Sorumlusu olarak görev alan Feyyaz Uçar, siyah-beyazlı ekipten ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan milli golcü Cenk Tosun'u hedef alan açıklamalara imza attı.

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 ile geçerek tarihi bir zafer elde eden Beşiktaş'ta Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, sezonun sona ermesiyle siyah-beyazlı ekibe veda ederek Fenerbahçe'ye transfer olan milli golcü Cenk Tosun'u hedef aldı. Tecrübeli golcünün Uçar'ın açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Radyo Gol'de Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor programında yer alan bilgiye göre; Siyah-beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a teklif yaptığını ancak golcü oyuncunun bu teklifi kabul etmeyerek Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı.

Uça açıklamasında "Biz Cenk Tosun’a bir teklif yaptık ama yetersiz buldu. Daha sonra görüşmeler tıkandı." ifadelerini kullandı. Uçar'ın bu sözleri sonrasında gözler Cenk Tosun'a çevrildi. Milli golcünün Uçar'ın bu sözlerine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN