Fenerbahçe'ye Diego Carlostan sevindirici haber: Çalışmalara başladı

Fenerbahçe'ye Diego Carlostan sevindirici haber: Çalışmalara başladı

Fenerbahçe, cuma günü deplasmanda Sipay Bodrum FK ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 29. hafta maçının hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Bodrum FK ile karşılaşacak olan Fenerbahçe karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

866607d3-8846-489a-9aed-c217267772c1.jpg

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core çalışmalarıyla başladı. Sahada ısınma ve koordinasyon programları ile devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçların ardından uygulanan bireysel programlar ile sona erdi. Millî takımdan dönen futbolcular ise rejenerasyon ve aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı.

DENEYİMLİ SAVUNMACI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan karşılaşmada sakatlanan Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Diego Carlos, 1 aydır devam eden sakatlık sürecini atlattı ve takımla çalışmalara başladı.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenman ile Bodrum FK maçının hazırlıklarına devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN