Fenerbahçe'nin orta sahasına Faslı dinamo! Ali Koç 60 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'nin orta sahasına Faslı dinamo! Ali Koç 60 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları sürüyor. Özellikle orta sahaya takviye bulunmak isteyen Kanarya, hayaline kavuştu. Fenerbahçe'nin orta sahasına Faslı dinamo! Ali Koç 60 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler orta saha için kolları sıvadı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahasına Faslı dinamo! Ali Koç 60 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASINA FASLI DİNAMO

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha için arayışta olan sarı-lacivertlilerde sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'la anlaşmaya vardı. Oyuncuyu kiralamak isteyen Kanarya, Fiorentina'ya 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu önerdi. İtalyan ekibi ise 15 milyon euroda diretiyor.

yeni-proje-2024-08-28t104712-891.jpg

ALİ KOÇ 60 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sofyan Amrabat ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Faslı yıldız oyuncu, Sarı-Lacivertliler'in teklifini kabul etti. Fiorentina ile yapılan görüşmelerde ise pazarlıklar sürüyor. Oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sarı Kanarya, İtalya ekibine 12 milyon euroluk satın alma opsiyonu önerdi. Fiorentina Yönetimi ise 15 milyon euroda ısrar ediyor.

yeni-proje-2024-08-28t104731-458.jpg

Geçen sezon orta saha oyuncusunu kiralık olarak oynatan Manchester United, Amrabat'ın tapusunu almaktan vazgeçince Sarı-Lacivertliler avantajlı konuma geçmişti. Amrabat için Atletico Madrid ve Napoli'nin de devrede olduğu iddia edilmişti. Bir dönem Galatasaray'ın da listesinde yer alan 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Sarı-Lacivertli formayı giymeye çok yakın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN