Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Jose Mourinho 22 yaşındaki yıldızı ikna etti. Ali Koç 11 milyon euroya getiriyor

Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Jose Mourinho 22 yaşındaki yıldızı ikna etti. Ali Koç 11 milyon euroya getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar gelen bu son dakika bilgisi ile heyecana boğulacak. Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Jose Mourinho 22 yaşındaki yıldızı ikna etti. Ali Koç 11 milyon euroya getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Fred'in sakatlanmasıyla beraber orta saha arayışına giren sarı-lacivertlilerden sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Jose Mourinho 22 yaşındaki yıldızı ikna etti. Ali Koç 11 milyon euroya getiriyor.

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASINA ARJANTİNLİ DİNAMO

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ederken sıcak bir transfer haberi gündeme düştü. Akşam'da yer alan habere göre Cristian Medina için Fenerbahçe'nin sözlü olarak 11 milyon dolarlık öneri sunduğu iddia edildi. Olimpiyat Oyunları'nda ün yapan genç ve yetenekli orta sahaya Avrupa'dan başka teklifler de var.

yeni-proje-2024-08-22t100837-383.jpg

JOSE MOURINHO 22 YAŞINDAKİ YILDIZI İKNA ETTİ! ALİ KOÇ 11 MİLYON EUROYA GETİRİYOR

Boca Juniors'un 22 yaşındaki orta sahası Cristian Medina için Fenerbahçe, 11 milyon dolarlık sözlü bir teklif yaptı. Arjantin basını son olarak Boca Juniors'ın Kulüp Başkanı Juan Roman Riquelme'nin acele etmediğini ve henüz yanıt vermediğini yazdı. Cesar Luis Merlo'nun haberine göre Fenerbahçe, 11 milyon doları bonus maddeleriyle birlikte sundu. Paris Olimpiyatları'nda futboluyla öne çıkan Medina için Boca kulübü 20 milyon euroluk gelir hedefliyor.

yeni-proje-2024-08-22t100853-919.jpg

Boca'nın henüz bu teklife onay vermemesinin sebebi olarak; Medina'nın gitmesinin takım için ağır bir darbe olacağı vurgulandı. Fakat takımın ekonomisi için satışın da gerekli olduğu ifade ediliyor. Infobae'deki haberde ise "Kanarya'nın Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması, Boca'nın büyük bir kazanç elde edememesine neden oldu" denildi. Ofansif kökenli bir orta saha olan Medina, Fred'in alternatifi olarak görülüyor. 6, 8 ve 10 numara pozisyonunda görev yapan Arjantinli, şu an Kanarya'nın en büyük hedefi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN