Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Ali Koç 16 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Ali Koç 16 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Ali Koç 16 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertli ekipten transfer müjdeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Ali Koç 16 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASINA ARJANTİNLİ DİNAMO

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu'nun transferinden 35 milyon euro kasaya koyan sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı sürüyor. Beklenen haber ise sonunda geldi. Akşam'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin orta saha bölgesi için adayları arasında yer alan Giovani Lo Celso'nun takımı Tottenham, Arjantinli orta saha ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-08-30t102531-472.jpg

ALİ KOÇ 16 MİLYON EUROLUK YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sarı-lacivertlilerin alternatifli listesinde yer alan Lo Celso'ya Tottenham kapıyı gösterdi. Arjantinli futbolcunun takımdan ayrılması kesinleşti. Amrabat'ın ardından bir transfer daha yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Lo Celso için çalışmalarını hızlandırabileceği öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-30t102542-945.jpg

Son iki sezonu Villarreal'de kiralık olarak geçiren Arjantinli oyuncunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor. Başkan Ali Koç'un ise bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN