Fenerbahçe'den İtalya çıkartması! Jose Mourinho 23 yaşındaki yıldıza imzayı attırdı. 12 milyon euroya İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'den İtalya çıkartması! Jose Mourinho 23 yaşındaki yıldıza imzayı attırdı. 12 milyon euroya İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den İtalya çıkartması! Jose Mourinho 23 yaşındaki yıldıza imzayı attırdı. 12 milyon euroya İstanbul'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığına neden olan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları ayağa kaldırdı. Fenerbahçe'den İtalya çıkartması! Jose Mourinho 23 yaşındaki yıldıza imzayı attırdı. 12 milyon euroya İstanbul'a geliyor.

FENERBAHÇE'DEN İTALYA ÇIKARTMASI

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile antrenman çalışmalarına devam eden sarı-lacivertlilerde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Lazio forması Gustav Isaksen ile anlaşma sağladı.

yeni-proje-2024-07-21t143835-657.jpg

JOSE MOURINHO 13 YAŞINDAKİ YILDIZA İMZAYI ATTIRDI! 12 MİLYON ERUYOA İSTANBUL'A GELİYOR

Hücum hattına transfer yapmayı planlayan kurmaylar, İtalyan ekibi Lazio'da forma giyen Gustav Isaksen'i kadrosuna katmayı istiyor. İtalyan basınının haberine göre yönetim, oyuncu tarafıyla 2028 yılına kadar anlaşma sağladı. 23 yaşındaki Danimarkalı oyuncu aynı zamanda sol kanat ve forvette de oynayabiliyor.

yeni-proje-2024-07-21t143853-155.jpg

Lazio, Isaksen'i Midtjylland'den 12 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Isaksen'in Çizme ekibiyle sözleşmesi Haziran 2028'e kadar devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Lazio ile 40 maça çıkan 23 yaşındaki sağ kanat, 3 golve 4 asiste imza attı. Isaksen'in bonservis değeri 12 milyon Euro olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN