Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Eski Aslan Kadıköy'e, Mourinho'yu duyunca imzayı attı. Hayırlı olsun

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Eski Aslan Kadıköy'e, Mourinho'yu duyunca imzayı attı. Hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertliler rakiplerine çalım atmaya devam ediyor. Cenk Tosun'dan sonra bir bomba daha haber geldi. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Eski Aslan Kadıköy'e, Mourinho'yu duyunca imzayı attı. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerden yılın bomba haberi geldi. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Eski Aslan Kadıköy'e, Mourinho'yu duyunca imzayı attı. Hayırlı olsun.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI!

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer dönemini iyi değerlendirmek isteyen sarı-lacivertliler stoper bölgesi için gözünü kararttı. Gelen son dakika bilgisi herkesi şaşkına çevirdi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, eski Galatasaraylı stoper Marcao için devreye girdiği öne sürüldü.

yeni-proje-2024-07-17t130247-071.jpg

ESKİ ASLAN KADIKÖY'E GELİYOR! MOURINHO'YU DUYUNCA İMZAYI ATTI, HAYIRLI OLSUN

Sarı lacivertlilerin, 28 yaşındaki savunmacıyı Becao'nun yerine düşündüğü iddia edildi. Yönetimin, İspanyol ekibiyle temasa geçtiği ve Marcao konusunda olumlu yanıt olduğu ileri sürüldü. Brezilyalı defansın ise yeniden Türkiye'ye dönmeyi çok istediği aktarıldı. Öte yandan transfere teknik direktör Jose Mourinho'nun da onay verdiği bildirildi.

yeni-proje-2024-07-17t130302-889.jpg

Sarı lacivertlilerin Marcao transferine dair net gelişmelerin 1-2 hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Galatasaray'ın da geçtiğimiz günlerde Marcao için nabız yokladığı haberleri basına yansımıştı. Marcao geçen sezon Sevilla'da toplam 10 maçta forma giydi.
.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN