Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Dursun Özbek yıkıldı. Ali Koç 25 milyon euroluk yıldızı kaptı

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Dursun Özbek yıkıldı. Ali Koç 25 milyon euroluk yıldızı kaptı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Dursun Özbek yıkıldı. Ali Koç 25 milyon euroluk yıldızı kaptı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçen sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler bu sefer gözünü yükseklere dikti. Gelen son dakika bilgisi taraftarları yerinden sıçrattı. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Dursun Özbek yıkıldı. Ali Koç 25 milyon euroluk yıldızı kaptı.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle stoper hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerden flaş bir hamle geldi. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'den ezeli rakibi Galatasaray'ı kızdıracak bir transfer hamlesi geldi. TAKVİM'in haberine göre, sarı lacivertlilerin sportif direktörü Mario Branco, Galatasaray'ın da görüşme halinde olduğu Mario Hermoso'yu gündemine aldı.

yeni-proje-2024-08-28t141304-958.jpg

DURSUN ÖZBEK YIKILDI! ALİ KOÇ 25 MİLYON EUROLUK YILDIZI KAPTI

Futbol kariyerine Real Madrid altyapısında başlayan ve sonrasında ülke dışına çıkmayan 29 yaşındaki oyuncu, 2019- 2024 yılları arasında formasını giydiği Atletico Madrid'den ayrıldığı için bonservisi elinde. Bu durumu fırsat olarak gören sarı-lacivertliler, senelik 5 milyon Euro isteyen ve imza parası talep eden İspanyol stoperle anlaşmak için ezeli rakibi Galatasaray'la yarışacak. Sarı kırmızılıların da istediği oyuncunun güncel piyasa değeri 25 milyon Euro.

yeni-proje-2024-08-28t141313-229.jpg

Mario Hermoso, Real Madrid'in U17, U18, U19 ve C takımlarında forma giydi. Buradan Real Castilla'nın yolunu tutan fubolcu, sonrasında Real Valladolid'e kiralandı. La Liga'da toplam 185 maça çıktı. 10 gol-5 asist kaydetti. Kariyeri boyunca ise 304 karşılaşmada forma giydi. 15 gol-12 asiste imza attı. Hermoso, İspanya Milli Takım formasını ise 5 kez terletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN