Fenerbahçe'den Galatasaray'a 37 milyon euroluk transfer çalımı! Kanarya bombayı patlatıyor...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a 37 milyon euroluk transfer çalımı! Kanarya bombayı patlatıyor...

Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, 37,5 milyon euroluk süper yıldızın transferi için harekete geçti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, savunma hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Kanarya, gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Tecrübeli teknik adam Jose Mourinho, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan İspanyol savunma oyuncusu Mario Hermoso'nun transferini istedi. Sarı-lacivertli yönetim, Portekizli hocanın bu isteği doğrultusunda İspanyol futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 29 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon İspanyol ekibinde 45 müsabakada görev alırken takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu. Atlético Madrid ile yollarını ayıran tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 37,50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Mario Hermoso - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN