Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! Jose Mourinho'nun tüm planları altüst oldu, takımın bel kemiği gidiyor. Resmen açıkladılar

Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! Jose Mourinho'nun tüm planları altüst oldu, takımın bel kemiği gidiyor. Resmen açıkladılar

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Ferdi Kadıoğlu'nun ardından bir yıldız daha kayıp gidiyor. Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! Jose Mourinho'nun tüm planları altüst oldu, takımın bel kemiği gidiyor. Resmen açıkladılar. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şoke etti. Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! Jose Mourinho'nun tüm planları altüst oldu, takımın bel kemiği gidiyor. Resmen açıkladılar.

FENERBAHÇE'DE YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Son olarak Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a transfer eden sarı-lacivertlilerde bir ayrılık haberi daha geldi. Serie A’da 4 yıllık Udinese kariyerinin ardından geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olarak Süper Lig’e adım atan Rodrigo Becao’nun ülkemizde kariyeri uzun sürmedi. 28 yaşındaki stoper, Çizme’ye dönüyor.

yeni-proje-2024-08-30t113934-335.jpg

JOSE MOURINHO'NUN TÜM PLANLARI ALTÜST OLDU, TAKIMIN BEL KEMİĞİ GİDİYOR! RESMEN AÇIKLADILAR

İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A’nın başarılı ekiplerinden Atalanta, Rodrigo Becao’yu kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Çizme ekibinin, zorunlu satın alma maddesiyle başarılı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacağı haberin ayrıntılarında açıklandı. Lacivert-siyahlı ekibin bu transferi 48 saat içerisinde resmi olarak açıklamayı planladığı kaydedildi. Öte yandan Atalanta’nın bu transfer için Fenerbahçe’ye ne kadar bedel ödeyeceği hakkında herhangi bir bilgi yer almadı.

yeni-proje-2024-08-30t113950-541.jpg

Rodrigo Becao, Fenerbahçe formasıyla bugüne kadar 24 maça çıkarken 1 kez gol sevinci yaşadı. Salvadorlu oyuncunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN