Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Mourinho Fred'i takımdan gönderiyor. 16 milyon euroluk yıldız ile masaya oturdular

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Mourinho Fred'i takımdan gönderiyor. 16 milyon euroluk yıldız ile masaya oturdular

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun takımın başına getirilmesiyle yeni sisteme geçen sarı-lacivertlilerde ayrılık rüzgarları başladı. Batshuayi'nin ardından bir yıldız daha takımdan gidiyor. Taraftarlar bu ismi duyunca şok geçirecek. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Mourinho Fred'i takımdan gönderiyor. 16 milyon euroluk yıldız ile masaya oturdular. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekorları kıran ancak şampiyon olamayan Fenerbahçe, son olarak İsmail Kartal'ı gönderip yerine dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaştı. Takımda birçok değişiklik yapılması beklenirken ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olamasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Mourinho Fred'i takımdan gönderiyor. 16 milyon euroluk yıldız ile masaya oturdular.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Takımdan hangi futbolcuların gidip kalacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Bu sezon performansıyla sarı-lacivertli ekibi ayakta tutan Fred ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Fred ile Jose Mourinho arasındaki Manchester United'a dayanan gerginliği hatırlayan sosyal medya hesapları Fenerbahçe'nin Lazar Samardzic'i istediğini iddia etti.

yeni-proje-2024-06-23t110628-855.jpg

MOURINHO FRED'İ TAKIMDAN GÖNDERİYOR! YENİ YILDIZLA MASAYA OTURULDU

Manchester United döneminden Fred ve Jose Mourinho arasında var olan gerginliği şimdi patlak verdi. İkilinin Fenerbahçe'de de yıldızlarının barışmayacağına inananlar, Portekizli teknik adamın Serie A takımlarından Udinese'nin yıldızı Samardzic'i istediğini iddia etti.

yeni-proje-2024-06-23t110605-949.jpg

İtalyan Sky Sports'un haberine göre; Udinese'nin Lazar Samardzic için 20 milyon Euro'dan fazla istemeye devam etmesine rağmen anlaşma sonuçlandırılabilir. Aslında Başkan Claudio Lotito, Sırp oyuncu için 16 milyon Euro'luk bir teklif gönderdi. Fred'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN