Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devine transfer oldu

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devine transfer oldu

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan hangi futbolcuların ayrılacağı merak konusu oldu. Orta saha arayışında olan Kanarya'dan ilk ayrılık haberi geldi. Taraftarlar bu haberle şaşkına dönecek. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devine transfer oldu. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde peş peşe transfer haberleri gelirken gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devine transfer oldu.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sonunda Sevilla'dan En Nesyri transfer eden sarı-lacivertlilerde yeni bir ayrılık haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de forma giyen 27 yaşındaki oyuncuyu, Eyüpspor'un istediği belirtildi.

yeni-proje-2024-07-28t121610-580.jpg

JOSE MOURINHO MİLLİ YILDIZI TAKIMDAN GÖNDERDİ! SÜPER LİG DEVİNE TRANSFER OLUYOR

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Fatih Karagümrük forması giyen Emre Mor, 2023/24 sezonunda 21 maçta süre aldı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, 1 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

yeni-proje-2024-07-28t121625-469.jpg

Emre'nin sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Oyuncunun güncel piyasa değeriyse 2 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN