Fenerbahçe yeni savunmacısını Belçika'da buldu! Kanarya'ya İngiliz sol bek...

Fenerbahçe yeni savunmacısını Belçika'da buldu! Kanarya'ya İngiliz sol bek...

Savunma hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, sol bek arayışlarını hızlandırdı. Kanarya, sol bek transferi için dümeni Belçika'ya kırdı.

A Milli Takım forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu'nu Türk futbol tarihine geçen bonservis bedeli karşılığında satan Fenerbahçe, yeni savunmacısını Belçika'da buldu.

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, gözünü Belçika'ya dikti. Sol bek arayışına başlayan Fenerbahçe, takviye operasyonunu hızlandırdı.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, bir bombayı daha patlatmak için düğmeye bastı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Belçika ekibi Gent formasını terleten Archie Brown için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli ekip, İngiliz savunma oyuncusunu kadrosuna katmak Belçika ekibiyle görüşmelere başladı.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 22 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon Belçika forması altında 44 müsabakada görev alan savunma oyuncusu, takımına 4 asistlik katkı sundu.

Fenerbahçe'den Archie Brown hamlesi - Ferdi Kadıoğlu'nun yerine düşünülüyor | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN