Fenerbahçe transferi resmen açıklad! 38 milyon euroluk süper yıldız imzayı attı

Fenerbahçe transferi resmen açıklad! 38 milyon euroluk süper yıldız imzayı attı

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Alanyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, bombayı patlattı. Kanarya, 38 milyon euroluk süper yıldız ile el sıkıştı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir bombayı daha patlattı. Kanarya, 38 milyon euroluk süper yıldızın transferini resmen açıkladı.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bu kez orta sahasını güçlendirdi. Kanarya, 38 milyon euroluk yıldız oyuncunun transferini tamamladı.

2013 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini Jose Mourinho yönetiminde dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, bombayı patlattı.

Fenerbahçe, Güncel piyasa 22 milyon euro olan Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ın kiralık olarak transfer edildiğini açıkladı. Kanarya'dan yapılan açıklamada "Kulübümüz, ACF Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat’ın geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştır. Sofyan Amrabat sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Geçen sezon kiralık olarak Manchester United formasını terleten orta saha oyuncusu, İngiliz ekibinde 30 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Faslı futbolcu için bugüne dek toplamda 38,65 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat'a resmi teklif - Talep edilen rakam | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN