Fenerbahçe transfer çitasını arşa çıkardı! Mourinho 1.92'lik orta sahayı ikna etti getiriyor. Ali Koç 30 milyon euro ödeyecek

Fenerbahçe transfer çitasını arşa çıkardı! Mourinho 1.92'lik orta sahayı ikna etti getiriyor. Ali Koç 30 milyon euro ödeyecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe transfer çitasını arşa çıkardı! Mourinho 1.92'lik orta sahayı ikna etti getiriyor. Ali Koç 30 milyon euro ödeyecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe, büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Gelecek sezon için Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmalara devam eden sarı-lacivertlilerden peş peşe transfer haberleri geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe transfer çitasını arşa çıkardı! Mourinho 1.92'lik orta sahayı ikna etti getiriyor. Ali Koç 30 milyon euro ödeyecek.

FENERBAHÇE TRANSFER ÇİTASINI ARŞA ÇIKARDI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle orta saha arayışında olan sarı-lacivertliler sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, 29 yaşındaki Tomas Soucek için devreye girdi. Son olarak Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Şilili orta saha Guido Rodriguez'i kadrosuna katan West Ham United'da orta saha bölgesinde kalabalık nedeniyle forma şansı azalan Tomas Soucek'in menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-04t111729-959.jpg

MOURINHO 1.92'LİK ORTA SAHAYI İKNA ETTİ GETİRİYOR! ALİ KOÇ 30 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun da istediği tarzda bir oyuncu olan 1.92 boyundaki Çekyalı orta saha oyuncusunun transferi için tecrübeli teknik adamın vereceği karara göre harekete geçileceği de gelen haberler arasında. Geçen sezon İngiliz ekibiyle 52 maçta 3996 dakika süre alan Soucek söz konsu karşılaşmalarda 10 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

yeni-proje-2024-08-04t111750-167.jpg

Özellikle duran toplarda attığı kafa golleriyle ön plana çıkan yıldız futbolcunun West Ham United ile olan kontratı 2027'de sona erecek. Çekya formasını da 72 kez giyen 29 yaşındaki futbolcu ülkesi adına 13 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN