Ole Gunnar Solskjær yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yıldız ismiyle yollarını resmen ayırdı.
Trendyol Süper Lig'de 22. haftayı BAY geçecek olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjær takviye çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncuları elden çıkartmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda siyah-beyazlı ekipte ilk ayrılık yaşandı.
Twente karşısında alınan yenilgi ile Avupa Ligi'ne veda eden Beşiktaş, kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını düşürme kararı aldı.
Ole Gunnar Solskjær yönetiminde çıkışa geçmeyi amaçlayan siyah-beyazlı ekip, 2023 yılının yaz transfer döneminde 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Jean Onana ile yollarını ayırdı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Jean Emile Junior Onana'nın 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda Genoa Kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Genoa Kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır." denildi.
Beşiktaş forması altında 16 karşılaşmada görev alan orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 1asiste imza atmıştı.