Burak Yılmaz görevinden istifa etti

Burak Yılmaz görevinden istifa etti

Beşiktaş'a 0-3 mağlup olan Kayserispor'da Burak Yılmaz dönemi sona erdi. Kümede kalma savaşı veren sarı-kırmızılı ekipte genç teknik adam görevinden istifa etti.

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında evinde Beşiktaş'ı ağırlayan Kayserispor, karşılaşmadan 0-2 yenilgiyle ayrıldı. Küme hattında yer alan sarı-kırmızılı ekipte Burak Yılmaz, maçın ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan Kayserispor, evinde ağırladığı Beşiktaş'a 0-3 mağlup oldu. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı ekibin genç teknik adamı Burak Yılmaz görevinden istifa etti.

Genç teknik adam "Transfer cezası var diye bırakma kararı almıyorum. Kayserispor'a bir kan değişikliği gerekli olduğu için bu kararı aldım" açıklamasıyla istifasını verdi. Sarı-kırmızılı ekip bu sezon 7 karşılaşmada 3 beraberlik 3 yenilgi elde ederek galibiyetle tanışamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN