Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour, İstanbul'a geldi. Genç futbolcu, akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için önemli bir adım attı. Siyah-beyazlılar, Paris Saint-Germain'den 1 yıllığına kiraladıkları 20 yaşındaki Senegal asıllı İtalyan futbolcu Cher Ndour'u İstanbul'a getirdi. Ndour, sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Transfer döneminin hızlı takımlarından Beşiktaş, bir ismi daha bitirdi. Siyah-beyazlılar, Fransız devi Paris Saint-Germain'in (PSG) genç orta sahası Cher Ndour'u kiralık olarak kadrosuna kattı.

20 yaşındaki Senegal asıllı İtalyan futbolcu, İstanbul'a geldi. Ndour'u taşıyan uçak, saat 21.20 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.

Genç futbolcunun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Beşiktaş'la resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO

Geçtiğimiz devre arasında Braga'ya kiralanıp geri dönen Ndour, PSG'ye geçen sezon başında Benfica'dan bedelsiz olarak transfer edilmişti. Güçlü fiziği ve her iki ayağını da kullanmasıyla dikkat çeken orta saha oyuncusunun PSG ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor. Senegal asıllı İtalyan futbolcunun piyasa değeri 4 milyon euro bandında yer alıyor.

Ndour geçen sezon 15 resmi maçta 2 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN