Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İmzalar atılıyor: Resmi açıklama an meselesi...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İmzalar atılıyor: Resmi açıklama an meselesi...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ın yeni patronu belli oldu. Siyah-beyazlı yönetim büyük bir sürprize imza atmak için geri sayıma geçti.

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın yeni patronu belli oldu. Sezonu Kasımpaşa mağlubiyetiyle tamamlayan Beşiktaş, yeni teknik adamını açıklamak için artık resmen geri sayıma geçti.

Sezonu Serdar Topraktepe yönetiminde tamamlayarak Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezona yeni teknik adamıyla girmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekibin yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Socrates Dergi'den Övünç Özdem'in haberine göre; Beşiktaş'ı yeni sezonda Hırvat teknik adam Slaven Bilic çalıştıracak.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Özdem, Yunan ekibi Paok'u çalıştıran Razvan Lucescu'nun Beşiktaş'a olumsuz yanıt verdiğini belirterek siyah-beyazlı ekibin, eski patronu Biliç ile anlaşmaya yakın olduğunu öne sürdü.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Özdem paylaşımında "Son durum! Razvan Lucescu, Beşiktaş’a olumsuz yanıt verdi. Lucescu Paok’ta kalıyor. Mourinho Fenerbahçe ile anlaştı. Listedeki en ciddi aday Slaven Bilic. Bilic’in Beşiktaş’a dönme ihtimali yüksek. Nuri Şahin hâlâ adaylar arasında. Şenol Güneş ve Sergen Yalçın ile görüşmeler sona erdi." ifadelerini kullandı.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'ten Beşiktaş Mogaz'a Destek Mesajı

2013-2015 arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat teknik adam Beşiktaş'ın başında 89 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 47 galibiyet 21 beraberlik ve 21 yenilgi elde ederek 1,82 puan ortalaması yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN