Beşiktaş'ın sağ kanadına atom karınca! Hasan Arat 45 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Ligde yer yerinden oynayacak

Beşiktaş'ın sağ kanadına atom karınca! Hasan Arat 45 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Ligde yer yerinden oynayacak

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Özellikle sağ kanada takviyede bulunmak isteyen Kara Kartal yılın transfer bombasını patlattı. Beşiktaş'ın sağ kanadına atom karınca! Hasan Arat 45 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Ligde yer yerinden oynayacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar durdurak bilmiyor. Gelen son dakika transfer bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın sağ kanadına atom karınca! Hasan Arat 45 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Ligde yer yerinden oynayacak.

BEŞİKTAŞ'IN SAĞ KANADINA ATOM KARINCA

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılardan yeni bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, sağ kanat için Angel Correa'yı gündemine aldı. Siyah beyazlılar, Arjantinli yıldız için Atletico Madrid'le temas kurarken Süper Kupa sonrası hamlelerini sıklaştırmayı hedefliyor.

yeni-proje-2024-08-02t114917-505.jpg

HASAN ARAT 45 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ GETİRİYOR! LİGDE YER YERİNDEN OYNAYACAK

Sağ kanat için takviye düşünen Kartal'da Angel Correa adı öne çıktı. Siyah beyazlılar ilk olarak A.Madrid'le temas kurdu. İspanyol ekibiyle Haziran 2026'ya kadar kontratı olan Arjantinli futbolcunun durumu soruldu. Yarın Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş, derbinin ardından transfer çalışmalarını hızlandıracak. Correa ile de harekete geçilmesi planlanıyor.

yeni-proje-2024-08-02t114930-095.jpg

Angel Correa dışında David Neres ve Asensio da listede bulunuyor. Ancak her iki yıldızın şu anda böyle bir transfere sıcak bakmadıkları ifade edildi. Kartal'ın listesinde ayrıca Manchester United'dan Antony de yer alıyor. Kanat transferinde Beşiktaş'ın ilk etapta kiralama formülünü deneyeceği kaydedildi. Siyah beyazlılar Ciro İmmobile ve Rafa Silva'nın ardından bir başka flaş transferi daha kadrosuna katmayı hesaplıyor. Arjantin Milli Takımı'nda 2015'ten beri oynayan Angel Correa, tarihi başarılarda hep kadrodaydı. 2021'de Copa America kazanan Tangocularda kadroda olan tecrübeli futbolcu, 2022 Dünya Kupası zaferinde de yer aldı. Arjantin tarihinin iki büyük kupasında kadroda olan Correa, tarihe geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN