Beşiktaş yeni Quaresma'sını buldu! Daha 24 yaşında, fırtına gibi esiyor: Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getiriyor

Beşiktaş yeni Quaresma'sını buldu! Daha 24 yaşında, fırtına gibi esiyor: Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getiriyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor. Bu doğrultuda transfer yapmak isteyen yönetim sürpriz bir imzaya adım attı. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Beşiktaş yeni Quaresma'sını buldu! Daha 24 yaşında, fırtına gibi esiyor. Başkan Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Şampiyonluk yarışı için iyi bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar transfer çalışmalarına devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş yeni Quaresma'sını buldu! Daha 24 yaşında, fırtına gibi esiyor. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Başkan Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getiriyor.

BEŞİKTAŞ YENİ QUARESMA'SINI BULDU!

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetimden peş peşe transfer haberleri gelirken sıcak bir gelişme yaşandı. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Karabağ'da forma giyen Leandro Andrade için harekete geçtiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-06-07t094845-206.jpg

HASAN ARAT 24 YAŞINDAKİ YILDIZI İSTANBUL'A GETİRİYOR

Haberde aynı zamanda siyah-beyazlı takımın Karabağ'la bonservis pazarlığını sürdürdüğü, anlaşma olmaması halinde serbest kalma bedelini ödeyeceği ifade edildi. 24 yaşındaki oyuncunun serbest kalma maddesinin 4 milyon euro olduğu kaydedildi. Andrade'nin Karabağ'la 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

yeni-proje-2024-06-07t094930-503.jpg

Karabağ formasıyla bu sezon 58 maçta süre alan Leandro Andrade, 15 gol ve 18 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN