Beşiktaş turnayı gözünden vurdu! Van Bronckhorst 24 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Suudi Arabistan devine gidiyor

Beşiktaş turnayı gözünden vurdu! Van Bronckhorst 24 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Suudi Arabistan devine gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile tekrardan kendini bulan siyah-beyazlılarda transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş turnayı gözünden vurdu! Van Bronckhorst 24 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Suudi Arabistan devine gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda sağ bek arayışı devam ederken ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş turnayı gözünden vurdu! Van Bronckhorst 24 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Suudi Arabistan devine gidiyor.

BEŞİKTAŞ TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaptığı transferlerle sık sık gündeme gelen Kara Kartal'dan bu sefer ayrılık haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Süper Lig devi Beşiktaş, golcü oyuncularından Jackson Muleka ile yollarını ayırdı. Siyah beyazlı ekipten yapılan açıklamada, oyuncunun Suudi Arabistan'dan Al-Kholood kulübüne kiralandığı ifade edildi.

yeni-proje-2024-08-23t103714-186.jpg

VAN BRONCKHORST 24 YAŞINDAKİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! SUUDİ ARABİSTAN DEVİNE GİDİYOR

Süper Lig devi Beşiktaş, golcü oyuncularından Jackson Muleka ile yollarını ayırdı. Siyah beyazlı ekipten yapılan açıklamada, oyuncunun Suudi Arabistan'dan Al-Kholood kulübüne kiralandığı ifade edildi.

yeni-proje-2024-08-23t103722-865.jpg

İşte Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklama:

"Profesyonel futbolcumuz Jackson Muleka, 2024-25 sezonu sonuna kadar Suudi Arabistan'dan Al-Kholood kulübüne geçici transfer olmuştur.

Jackson Muleka'ya yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN