Beşiktaş kasayı dolduracak! İki yıldız 30 milyon euroya yuvadan uçuyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş kasayı dolduracak! İki yıldız 30 milyon euroya yuvadan uçuyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, yeni dönemde adını şampiyon olarak yazdırmak istiyor. Bu doğrultuda kadrosunu güncelleyen Kara Kartal'da gidecek oyuncular belli oldu. Gelen son dakika ayrılık haberi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş kasayı dolduracak! İki yıldız 30 milyon euroya yuvadan uçuyor. Başkan Hasan Arat onayladı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yeni dönemde teknik direktörlük koltuğuna Giovanni van Bronckhorst'ı getiren siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş kasayı dolduracak! İki yıldız 30 milyon euroya yuvadan uçuyor. Başkan Hasan Arat resmen onayladı. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ KASAYI DOLDURACAK! İKİ YILDIZ 30 MİLYON EUROYA GİDİYOR

Beşiktaş yeni dönem için hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlılarda kadro yapılandırılması devam ediyor. Takımdan hangi futbolcuların kalıp gönderileceği merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Gökhan Dinç'in haberine göre Zenit, Gedson ve Bahtiyar için Beşiktaş’a 30 milyon euro teklifte bulundu.

yeni-proje-27.jpg

HASAN ARAT SON KARARI VERECEK

Bu sezon iki yıldızın performansı zaman zaman değişkenlik gösterirken, takımda kalacakları merak konusu oldu. Benfica'ya yüzde 50'si gideceği için Gedson 5 milyon euro gösterilip, Bahtiyar da 25 milyon euro gösterilecek. Gelen bilgilere göre, van Bronckhorst gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Beşiktaş, bu iki transferden tam 30 milyon euro kazanmış olacak.

yeni-proje-26.jpg

Beşiktaş'ın 2022-23 sezonun başında Benfica'dan 6 milyon euro karşılığında bonservisini aldığı Gedson Fernandes bu sezon siyah beyazlı formayla 36 maçta sahaya çıktı. Ylıdız orta saha bu maçlarda 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN