Beşiktaş İngiliz devinin 19'luk yıldızını kaptı! Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş İngiliz devinin 19'luk yıldızını kaptı! Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Beşiktaş İngiliz devinin 19'luk yıldızını kaptı! Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer mesaisi tam gaz devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş İngiliz devinin 19'luk yıldızını kaptı! Başkan Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ İNGİLİZ DEVİNİN 19'LUK YILDIZINI KAPTI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer haberleri durmak bilmiyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecanlandırdı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Siyah-beyazlıların son olarak Chelsea'nin yıldızı Angelo için devreye girdiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-18t130413-548.jpg

HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE İSTANBUL'A GETİRECEK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Beşiktaş, sağ kanada sol ayaklı bir oyuncu takviyesi yapmak istiyor. Birçok isimle görüşen siyah-beyazlılar, tecrübeli oyunculardan sonuç alamama ihtimaline karşılık kiralık olarak Cher Ndour gibi genç potansiyeli isim takviyesi seçeneğini masaya aldı. Bu profile uygun kanat oyuncuları listesinde de Chelsea'den Angelo başı çekiyor.

yeni-proje-2024-08-18t130427-307.jpg

19 yaşındaki futbolcu için yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel'ın, Chelsea'nin kiralık oyuncu departmanı sorumlusu Carlo Cudicini ile temaslarına devam ettiği kaydedildi. Chelsea, oyuncuyu hem bonservisiyle verme hem de kiralama tekliflerine açık. Bu nedenle Kartal anlaşma için acele etmezken pazarlıkları da her iki seçeneğe göre yürütüyor. Beşiktaş'ın, Angelo noktasında tercihi ise satın alma opsiyonlu kiralama üzerine. Ancak opsiyonda zorunluluk oluşturacak madde istenmiyor. Görüşmeler devam ederken siyah-beyazlıların kanat transferini gelecek hafta noktalaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN