Beşiktaş 44 milyon euroluk gol makinesi için düğmeye bastı! 74 gol 69 asist...

Beşiktaş 44 milyon euroluk gol makinesi için düğmeye bastı! 74 gol 69 asist...

Transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, bu kez de 44 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Trendyol Süper Lig'de 2. hafta karşılaşmasında yarın akşam sahasında Antalyaspor'u konuk edecek Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Kartal, gözünü 44 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Yaz transfer döneminde Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour'u transfer eden siyah-beyazlı ekip, hücum hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Gol yollarındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü Portekiz'e dikti.

Gazeteci Aydın Bayram'ın haberine göre; Benfica’nın 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu David Neres ile temas halinde.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 27 yaşındaki Brezilyalı hücum oyuncusu, geçen sezon Benfica forması altında 35 karşılaşmada görev alırken takımına 5 gol 10 asistlik katkı sundu. Brezilyalı hücum oyuncusu için bugüne dek toplamda 44,70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Brezilyalı hücum oyuncusu, futbol kariyeri boyunca 281 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 74 gol 69 asiste imza attı.

David Neres - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN