Bayern Münih ve Manchester United'la başa baş oynadık! Okan Buruk Karar'ın sorusunu yanıtladı

Bayern Münih ve Manchester United'la başa baş oynadık! Okan Buruk Karar'ın sorusunu yanıtladı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Türk takımlarıyla Avrupa takımları arasındaki fizik kalite farkı olduğu görüşüne katılmadığını söyledi.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Elfsborg karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında Karar'ın sorusunu yanıtladı.

Buruk, 'Avrupa'daki son 15 maçın tamamında kalenizde gol gördünüz. Bunun bu sezon son 15 dakikada kalenizde 6 gol gördünüz. Ayrıca bu maç öncesinde Avrupa Ligi'nde "Maç baş başına başarılı ikili mücadele" sıralamasında 7,5 ortalama ile 30. sırada yer alıyordunuz. Avrupa takımları ile Türk takımları arasında fizik-kondisyon farkı olduğunu düşünüyor musunuz?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Türk takımları ile Avrupa takımları arasında fark olduğuna inanmıyorum. Her takıma karşı başa baş oynuyoruz. Geçen sezon Bayern Münih ve Manchester United'a karşı başa baş oynadık. Türkiye Ligi'nin ve Türk takımlarının da güçlü olduğunu düşünüyorum. Sezon başları bizim için zor oluyor ama özellikle bu dönemlerde üstünlüğümüzü ortaya koyuyoruz. Bugün bir İsveç takımıyla karşılaştık. Fiziksel olarak güçlü görülebilir ama istatistiksel olarak her alanda onların üstüne çıktık. Bu da bence Türk takımlarının ne kadar iyi ve güçlü olduğunu herkese gösterdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN