Barış Alper Yılmaz'ın yıllar önceki açıklamaları sosyal medyayı salladı! 'Bugünün temellerini yıllar önceden atmış'

Barış Alper Yılmaz'ın yıllar önceki açıklamaları sosyal medyayı salladı! 'Bugünün temellerini yıllar önceden atmış'

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın yıldız ismi Barış Alper Yılmaz'ın yaklaşık 4 yıl önceki açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dev takımların radarına girerek dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz'ın yıllar önceki açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

2021 yılının yaz transfer döneminde Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 2,1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz'ın 2020 yılının Aralık ayındaki açıklamaları sosyal medyada viral oldu. Genç yıldızın yaklaşık 4 yıl önceki açıklamaları çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

2020 yılının Aralık ayında Keçiörengücü'nün Youtube kanalının sorularını yanıtlayan Barış Alper Yılmaz, Avrupa hedefinin olduğunu vurgulayarak uykusuna ve beslenmesine dikkat ettiğini vurguladı. Genç yıldız açıklamasında "Kendime çok ama çok dikkat ediyorum, uykuma, beslenmeme... Avrupa hedefim var. Hemen olacak iş değil, çok zaman gerektiriyor" ifadelerini kullanı.

Barış Alper Yılmaz'ın bu açıklamaları sosyal medyada 'Bugünün temellerini yıllar önceden atmış' şeklinde yorumlandı.

24 yaşındaki genç yıldız geride kalan sezon tüm kulvarlarda toplam 70 maça çıkarak tekrarlanması zor bir başarıya imza attı. Galatasaray forması altında 55 resmi müsabakaya çıkan Barış Alper, ay-yıldızlı formayı da 15 kez sırtına geçirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN