Babasını kaybeden Volkan Demirel'den duygu dolu paylaşım: Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım

Teknik direktör Volkan Demirel, babası Ali Naci Demirel'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bodrum'da geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede vefat eden 71 yaşındaki Ali Naci Demirel, dün son yolculuğuna uğurlandı. Demirel, babasının vefatının ardından sosyal medya hesabından duygularını paylaştı.

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel, geçtiğimiz gün babası Ali Naci Demirel'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bodrum'da geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede vefat eden 71 yaşındaki Ali Naci Demirel, dün son yolculuğuna uğurlandı.

"HAYATIMDA İLK DEFA KAYBETTİĞİMİ ANLADIM"

Volkan Demirel, babasının cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamayan ve duygu dolu bir konuşma yapan Volkan Demirel, sosyal medya hesabından da duygularını paylaştı. Ünlü kaleci, paylaştığı fotoğrafta babasıyla samimi bir anını gösterirken altına şu metni yazdı:

"Sabah kalktım, seni arayamayacağım. Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım…
Sen gözlerini yummadan önce ki akşam! ne kadar iyi, ne kadar da mutlusun. Benim elim ayağım, öğreten, yol gösteren, arkadaşımdın.
abim, kardeşim, dostumdun. Yeri geldi mi kolunun altına girdiğim, yeri geldiğinde beni sırtlayandın. Arkamda duran, her zaman yanımda yürüyendin…
BABAM sen bana hiç hayır demedin.
Neden bıraktın kendini gittin BABAM daha yaşayacaklarımız varken…
Bu kadar erken, hazırlıksız çaresiz bıraktın beni…Bana veda etmişsin aslında bizi mutlu ettiğin son akşamında…SENİ ÇOK SEVİYORUM BABAM….."

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Volkan Demirel'in bu paylaşımı, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Birçok isim, Demirel'e başsağlığı dilerken, üzüntülerini paylaştı.

Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel, Bodrum'da geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. 71 yaşında hayata veda eden Demirel için dün cenaze töreni düzenlendi. Volkan Demirel ve yakınları gözyaşlarına boğulurken, cenazeye çok sayıda seveni de katıldı.

Ali Naci Demirel'in vefatı, spor camiasında da büyük üzüntüye yol açtı. Birçok kulüp ve futbolcu, Demirel'e başsağlığı mesajları yayımladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN