Ali Koç'a 'züppe' demişti! TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Ali Koç hakkındaki sözleri gündem oldu

Ali Koç'a 'züppe' demişti! TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Ali Koç hakkındaki sözleri gündem oldu

Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek tarihi bir zaferle TFF Başkanı seçilen Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik eski açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe ve Ali Koç hakkında nasıl bir tavır takınacağı şimdiden merak konusu oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanı, Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu oldu. Mehmet Büyükekşi ile yarışan İbrahim Hacıosmanoğlu, rakibini geride bırakarak TFF'nin yeni başkanı oldu. Hacıosmanoğlu seçimde 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi ise 129 oy aldı.

Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek TFF'nin yeni başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik sözleri sosyal medyada gündem oldu. Seçimin sona ermesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun eski açıklamaları sosyal medyada viral oldu.

Seçimden zaferle ayrılarak tarihi bir zafer elde eden Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef alarak "Büyümüş adam olmamış, züppe olmuş" açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe ve Ali Koç hakkında nasıl bir tavır takınacağı şimdiden merak konusu oldu. Başkan Hacıosmanoğlu, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bizde İstanbul’da büyüdük, eskiden mahalle aralarında çocuklar oyun oynardı. Mahallenin de zengin şımarık çocukları olurdu, oyun oynarken küserdi misketiyle oynatmazdı topuyla oynatmazdı. Ben o yaşlarda da onları terbiye ederek geldim bu yaşlara. Bunlar büyüdüklerinden de adam olmazlar, baba parasıyla büyüdükleri için Ali Koç da onlardan birisi. Büyümüş adam olmamış, züppe olmuş. Ama ne talihsizliktir ki Fenerbahçe gibi bu ülkenin güzide bir kulübünün başkanı olmuş”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN