Ahmet Çakar canlı yayında Necati Ateş'i hedef aldı! 'Ulan Allahsız bırak bu işleri, rezil oldunuz...'

Ahmet Çakar canlı yayında Necati Ateş'i hedef aldı! 'Ulan Allahsız bırak bu işleri, rezil oldunuz...'

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fatih Terim'in teknik ekibinde yer alan Necati Ateş'e sert sözlerle yüklenerek "Ulan Allahsız, Fatih Terim’i sevmedikleri halde mi başa getirdiler? Fatih Terim ve yanındakiler, siz sadece başarısız olmadınız rezil oldunuz" diye konuştu.

Son dönemde yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, son olarak Yunan devi Panathinaikos'ta Fatih Terim'in yardımcısı olarak görev yapan Necati Ateş'i hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Sansürsüz Futbol Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Necati Ateş'in 'Türk olduğumuz için Yunanistan'da sevilmedik' açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi.

Çakar açıklamasında "Ulan Allahsız, Fatih Terim’i sevmedikleri halde mi başa getirdiler? Fatih Terim ve yanındakiler, siz sadece başarısız olmadınız rezil oldunuz. “Biz Türk’üz onlar Yunan” e gitmeseydiniz, bunu siz biliyor muydunuz? Ağababan, Seçil olaylarından kafayı dinlemek için oraya hoca getirdiler. Fatih Terim Avrupa’da yönettiği tüm takımlarda olduğu gibi lig bitmeden kovuldu. Ligin bitmesine 2 hafta vardı Uza dediler. Başarılı olsaydınız Efsane Fatih Terim Yunanistan’ı fethetti, Yunanlılarla biz kardeşiz diyecektiniz. Başarısız olunca Yunanlılar bizi sevmiyor…" ifadelerini kullandı.

Ateş'in Çakar'ın bu sözlerine nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

NE OLMUŞTU?

Fatih Terim'in teknik ekibinde yer alarak Yunan devinde görev alan Necati Ateş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Panathinaikos'ta çok zor bir futbol iklimi var. Sen Türk'sün, onlar Yunan. İşin içine futbol girince çok sert oluyor. Bir kere seni Türk olduğun için sevmiyorlar, başarılı olmak zorundasın. Harika gidiyordu ama sonunda başkan korktuğunu ve ona karşı çok tepki olduğunu söyledi. Kupa finaline kaldık ve kalsaydık önümüzdeki sene yüzde 100 şampiyon olurduk, ligi öğrendik. Hocamız kalırsak sorun olacağını söyledi ve biz de ayrıldık" şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN