Abdullah Avcı'nın hayalleri gerçek oluyor! Trabzonspor 23 yaşındaki yıldızın transferini bitiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Abdullah Avcı'nın hayalleri gerçek oluyor! Trabzonspor 23 yaşındaki yıldızın transferini bitiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde transfer mesaisi sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Orta saha arayışında olan Karadeniz ekibi sonunda aradığı ismi buldu. Abdullah Avcı'nın hayalleri gerçek oluyor! Trabzonspor 23 yaşındaki yıldızın transferini bitiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam eden bordo-mavililerde sıcak gelişmeler peş peşe geliyor. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Abdullah Avcı'nın hayalleri gerçek oluyor! Trabzonspor 23 yaşındaki yıldızın transferini bitiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

ABDULLAH AVCI'NIN HAYALLERİ GERÇEK OLUYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Anthony Nwakaeme ve Ozan Tufan gibi isimleri kadrosuna katan bordo-mavililerde orta saha arayışı devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise herkesi heyecana boğdu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, 3 aydır transferi için uğraştığı 23 yaşındaki 10 numarada mutlu sona çok yakın. Fırtına, yaklaşık 3 aydır transfer gündeminde yer alan Muhammed Cham transferi için yeniden girişimde bulundu. Bordo-mavililerin, 23 yaşındaki 10 numara için, geçen sezon Ligue 2'ye düşen Clermont ile bir kez daha masaya oturulduğu iddia edildi.

yeni-proje-2024-08-01t101124-733.jpg

TRABZONSPOR 23 YAŞINDAKİ YILDIZIN TRANSFERİNİ BİTİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Genç futbolcu çok uzun zaman önce Karadeniz devi ile el sıkışmıştı. Trabzonspor yönetimi daha önce 5 milyon euro önerdiği futbolcu için fiyatı 5.5 milyona yükseltti. Kapıyı 10 milyondan açan Clermont ise en son 7 milyona inmişti. Tarafların kaç paraya el sıkıştığı şu an açıklanmadı. Kırmızı siyahlı yönetim, 1.80 boyundaki yıldızın ısrarla ayrılmak istemesi nedeniyle çok ciddi zorluklar yaşıyor.

yeni-proje-2024-08-01t101138-877.jpg

Hem kanatta hem de 10 numara pozisyonunda görev yapan Cham, geride bıraktığımız sezon Ligue 1'de çıktığı 33 maçta 8 gol atıp, 4 asist yaptı. Kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki 10 numaranın piyasa değeri 6 milyon euro olarak gözüküyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN