A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın 2024/25 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Galler ile 6 Eylül'de deplasmanda ve İzlanda ile 9 Eylül'de İzmir'de oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

A Milli Futbol Takımı'nın yeni dönem aday kadrosu, teknik direktör Vincenzo Montella tarafından açıklandı. 28 futbolcunun yer aldığı kadroda dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamazken, genç yetenekler Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

Milli Takım, 2 Eylül Pazartesi günü TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. Saat 12.00'den itibaren kampa katılmaya başlayacak oyuncular, aynı gün saat 18.15'te ilk antrenmanlarını gerçekleştirecekler. Bu antrenman, 12 Eylül'de oynanacak Galler karşılaşmasının hazırlıkları için atılacak ilk adım olacak.

Montella'nın belirlediği aday kadroda şu isimler yer alıyor:

Kalede Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer ve Uğurcan Çakır; defansta Abdülkerim Bardakcı, Çağlar Söyüncü, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin ve Zeki Çelik; orta sahada Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan; forvet ve kanat oyuncuları arasında ise Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Can Uzun, Eren Dinkci, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy ve Umut Nayir yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN