79 yaşındaki Lucescu'nun yeni durağı herkesi şaşırttı! 2 yıllık imzayı resmen attı...

79 yaşındaki Lucescu'nun yeni durağı herkesi şaşırttı! 2 yıllık imzayı resmen attı...

Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım'da görev alan Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Son olarak Ukrayna devi Dinamo Kiev'i çalıştıran ve Kasım ayından bu yana yeşil sahalardan uzak olan Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun yeni durağı belli oldu. 79 yaşındaki Rumen çalıştırıcı sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Dinamo Kiev'den ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Lucescu'nun yeni durağı belli oldu.

1981-86 yılları arasında da Romanya Milli Takımı'nı çalıştıran Lucescu, 40 yıl sonra ülkesinin milli takımına geri döndü. Romanya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Rumen teknik direktörle 2026 senesine kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Ağustos 2017'den Şubat 2019'a kadar A Milli Takımı çalıştıran Lucescu, 2000-01 2001-02 sezonlarında Galatasaray'ı; 2002-03, 2003-04 sezonlarında Beşiktaş'ın başında görev almıştı. Rumen teknik adam her iki takımı da Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştırarak tarihi bir başarıya imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN