5 milyon euro ödenmişti! Fenerbahçe'de yaprak dökümü: Kanarya o isme veda ediyor...

5 milyon euro ödenmişti! Fenerbahçe'de yaprak dökümü: Kanarya o isme veda ediyor...

Fenerbahçe, 2022 yılında 5,23 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı yıldız futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde kadro planlamasını sürdüren Fenerbahçe, bir yabancı ismiyle daha yollarını ayırma kararı aldı. Kanarya, 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı savunma oyuncusuyla ayrılık yaşamak için geri sayıma geçti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Umut Nayir, Michy Batshuayi, Tiago Çukur, Joshua King, Crespo ve Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir ayrılığı daha resmen açıklamak iççin geri sayıma geçti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, 2022 yılın yaz transfer döneminde 5,23 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Luan Peres ile yollarını ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Luan Peres gidiyor

Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı savunma oyuncusuyla yollarını ayırmaya çok yakın olduğu öne sürüldü. Fenerbahçe forması altında 23 müsabakada görev alan 30 yaşındaki savunma oyuncusu takımına 1 gol 1 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN