26 yıl sonra ilk kez Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! İmzalar atılıyor...

26 yıl sonra ilk kez Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! İmzalar atılıyor...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, transferde 26 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için geri sayıma geçti.

UEFA Avrupa Ligi.3. eleme turunda Avusturya'nın Rapid Wien takımını 8 Ağustos Perşembe akşamı evinde konuk edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Karadeniz ekibi, transferde 26 yıl aradan sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferi daha bitirmek üzere. Karadeniz ekibi gözünü Ukrayna'ya dikti.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic ve Okay Yokuşlu'yu transfer ederek kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, savunma hattına bir takviye daha yapma kararı aldı.

Sabah'ın haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen bordo-mavili ekip, Ukrayna ekibi Zorya Luhansk forması giyen Ukraynalı 22 yaşındaki stoper Arseniy Batagov'u transfer etmek için görüşmelere başladı.

Karadeniz ekibi 22 yaşındaki Ukraynalı savunma oyuncusunu kadrosuna katması halinde 1998 yılından bu yana ilk kez bir Ukraynalı oyuncuyu kadrosuna katmış olacak.

Son olarak 1998 yılında Yuriy Kalitvintsev'i kadrosuna katan Trabzonspor, konusu oyuncu ile 1999 yılında yollarını ayırmıştı. Fırtına, 1998 yılından bu yana kadrosuna herhangi bir Ukraynalı oyuncuyu katmamıştı. Karadeniz ekibinin bu transferde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Arseniy Batagov Trabzonspor'a geliyor | Karadeniz Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN