15 milyon euro ödenmişti! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder depremi: Mourinho biletini kesti...

15 milyon euro ödenmişti! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder depremi: Mourinho biletini kesti...

Jose Mourinho, geçen yıl yaz transfer döneminde 15 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Cengiz Ünder'in biletini resmen kesti.

Geçen sezon yaz transfer döneminde 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Cengiz Ünder'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho, yıldız futbolcunun biletini kesti. Kanarya'da Cengiz Ünder depremi yaşanıyor.

Geçen yıl yaz transfer döneminde 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olarak sarı-lacivertli ekibin tarihindeki en pahalı transfer olan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Cengiz Ünder, beklentilerin altında kalarak sarı-lacivertli camiada hayal kırıklığı yarattı.

Geçen sezon görev aldığı 33 karşılaşmada 9 gol 3 asiste imza atan yıldız oyuncu, Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun gözüne giremedi. Portekizli teknik adam, 27 yaşındaki golcü oyuncunun biletini resmen kesti.

Yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile mücadele ederek sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan Fenerbahçe'nin oyuncu listesi belli oldu.

Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Mourinho, listeye Cengiz Ünder'i dahil etmedi. Mourinho'nun bu kararı sonrasında sarı-lacivertli ekibin Cengiz Ünder ile yollarını ayırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN