Son dakika! Jandarma'ya FETÖ baskınında 5 gözaltı kararı

Son dakika! Jandarma'ya FETÖ baskınında 5 gözaltı kararı

Son dakika haberi... Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmada 5 gözaltı kararı verildi.

FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki yapılanması ile ilgili Ankara merkezli yürütülen soruşturmada, 3'ü muvazzaf 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, FETÖ ile iltisakı bulunduğu tespit edilen, haklarında örgüt mensubu olduklarına dair ifade, teşhis gibi deliller bulunan, halen görevdeki 2 üsteğmen, 1 astsubay ile daha önce ihraç edilmiş 1 yüzbaşı ve 1 askeri öğrenci hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonların sürdüğü ifade edildi.

KONYA'DA DA FETÖ OPERASYONU

Konya'da FETÖ'ye yönelik operasyonda da 4 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün eğitim birimlerinde görev yaptığı belirlenen ve mahrem imamlarla irtibatlı olduğu tespit edilen 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kentte belirlenen adreslere düzenlediği eş zamanlı operasyonda şüphelileri gözaltına aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN