Son dakika haber! MHP'de ihraç depremi: 4 kişi disipline sevk edildi

Son dakika haber! MHP'de ihraç depremi: 4 kişi disipline sevk edildi

Son dakika haberi: MHP'de 4 kişiye ihraç talebi... Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok, Nuri Okutan ve Sinan Oğan, referandumda parti politikasına aykırı olarak 'hayır' diyeceklerini açıkladıkları gerekçesiyle kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan, Sinan Oğan, referandumda 'hayır' diyeceklerini açıklamışlardı. Merkez Disiplin Kurulu bugün olağanüstü toplanarak 4 ismi kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti.

BAHÇELİ'Yİ KIZDIRAN TEMAS

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Konya'da yaptığı değerlendirme toplantısında 'Hayır' için Demokrat Parti ve BBP'yle görüşen üç milletvekiline sert tepki gösterdiği ileri sürülmüştü. Bahçeli, "Hayır denilmesinin de bir adabı vardır. Parti disiplinine aykırı davranan bu milletvekillerinin MHP'den ihracıyla ilgili Merkez Disiplin Kurulu pazartesi günü hemen süreci başlatsın" dediği iddia edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN