Son dakika! Davutoğlu'nun korona testi pozitif çıktı

Son dakika! Davutoğlu'nun korona testi pozitif çıktı

Son dakika haberi... Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun korona testi pozitif çıktı. Sağlık durumu ile ilgili Twitter'dan paylaşım yapan Davutoğlu "Çalışmalarımızı karantina süresi boyunca evimden devam ettireceğim" dedi.

Son dakika haberi... Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun korona testi pozitif çıktı. Tedavisinin evde sürdüğü bildirildi. 

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Davutoğlu'nun sağlık durumu hakkında Twitter'dan açıklama yaptı.

Özcan, yaptığı paylaşımda ifadelerini kullandı: "Dün ortaya çıkan belirtiler üzerine Sayın Genel Başkan'ımız @Ahmet_Davutoglu bugün Kovid-19 testi yaptırmış ve sonuç maalesef pozitif çıkmıştır. Kendisinin sağlık durumu şu an iyidir ve evinde istirahat halindedir. Sayın Genel Başkan'ımıza acil şifalar diliyoruz. Dualarımız kendisiyle."

DAVUTOĞLU: GENEL DURUMUM İYİ

Sağlık durumu ile ilgili Twitter'dan paylaşım yapan Davutoğlu "Çalışmalarımızı karantina süresi boyunca evimden devam ettireceğim" dedi. 

BABACAN'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Konya'da konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Davutoğlu'na 'geçmiş olsun' mesajı iletti. 

Babacan "Konyalı siyasetçi Sayın Ahmet Davutoğlu, Kovid hastalığına yakalanmış. Buradan kendisine özellikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, acil şifalar diliyorum" dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN TELEFON

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan Davutoğlu'nu telefonla aradı.

Davutoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

YAVAŞ'TAN DAVUTOĞLU PAYLAŞIMI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Davutoğlu'na 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Twitter'dan paylaşım yapan Yavaş "Kovid-19 testi pozitif çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başarılı bir tedavi süreci geçirerek bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
4 Yorum
  • Tedbir, tedbir, tedbir / 27 Kasım 2020 20:32

    Geçmiş olsun sayın başbakan. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz.

    Yanıtla (0) (0)
  • Dua niyetine / 27 Kasım 2020 19:02

    Rabbim şifa versin.

    Yanıtla (3) (2)
  • Vatandaş / 27 Kasım 2020 17:36

    Allah acil şifalar versin

    Yanıtla (4) (2)
  • Kazım Çetin / 27 Kasım 2020 16:59

    ALLAH ( C C ) ŞAFİ İSMİ ŞERİFİYLE MUAMELE EYLEYE

    Yanıtla (4) (2)
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN