Son dakika! 16 ilde FETÖ'nün TSK ayağına operasyon: Muvazzaflar dahil 30 gözaltı

Son dakika! 16 ilde FETÖ'nün TSK ayağına operasyon: Muvazzaflar dahil 30 gözaltı

Son dakika haberi... FETÖ'nün TSK yapılanmasına bir operasyon daha gerçekleştirildi, İstanbul merkezli 16 ilde düzenlenen eş zamanlı baskınlarda aralarında 'sivil mahrem imamlar' ile muvazzaf askerlerin de olduğu 30 şüpheli gözaltına alındı. 62 kişi hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.

İstanbul'da FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgüt içi haberleşme amacıyla 'örgüt imamı' tarafından ankesör veya sabit hatlardan arananların tespit edilmesi, itirafçı beyanları ve yapılan teşhisler üzerine aralarında muvazzaf ve ihraç askerler ile sivil mahrem imamların da bulunduğu 62 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

32 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul merkezli 16 ilde düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarda şüphelilerden 30’unu yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, firari 32 şüpheli ise yakalanması için çalışılmaların devam ettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN