Sinan Gümüş Almanya Milli Takımı'nı reddetti

Sinan Gümüş Almanya Milli Takımı'nı reddetti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş'ün Almanya Milli Takımı'ndan gelen teklife olumsuz cevap verdiği iddia edildi.

Galatasaray'da son zamanlarda büyük çıkış yakalayan Sinan Gümüş'ün, Almanya Milli Takımı'ndan gelen ikna çabalarına olumsuz yanıt verdiği iddia edildi.

Sinan'a nazar değdi

Bugün'ün haberine göre Galatasaray’ın en formda oyuncusu Sinan Gümüş’e Torku Konyaspor maçında nazar değdi. İlk yarının sonlarında sol üst arka adalesinden sakatlanan oyuncuda ileri derecede ödem ve geniş bir yırtık alan tespit edildi. Genç ismin sahalara dönmesinin 1.5 ayı bulması bekleniyor. Bu belirsizlik dışında genç oyuncunun hangi milli takımı seçeği de cevap bekleyen sorular arasında yer alıyor. Almanya U­21 takımının formasını giyen ancak A Takım için bir tercih yapmayan Sinan, EURO 2016 sonrası kadrosunu değiştirmeyi planlayan Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw’ün radarında. Deneyimli çalıştırıcı, oyuncunun ailesini ikna etmek için temasa geçti ancak olumsuz yanıt aldı.

Fatih Terim'in de takibinde

22 yaşındaki oyuncu Almanya’dan gelen tüm baskılara rağmen tercihini Türkiye’den yana yapmak istiyor. Sinan Gümüş, yakın çevresine Ay­Yıldızlı forma altında oynamak istediğini her fırsatta dile getiriyor. A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim’in Sinan’ın performansını takip ettiği öğrenildi. Terim’in Fransa 2016 öncesi 24 Mart’ta İsveç ve 29 Mart’ta da Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarında G.saraylı futbolcuya şans vereceği belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN